-

Gözden kaçırmayın

Muhtarlar Derneği Başkanı ve Dinar Merkez Mahalle Muhtarları, Kaymakam Duru'yu ziyaret ettiMuhtarlar Derneği Başkanı ve Dinar Merkez Mahalle Muhtarları, Kaymakam Duru'yu ziyaret etti

Afyonkarahisar, uluslararası alanda turizm potansiyelini tanıtmak amacıyla Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen ITB Berlin Turizm Fuarı'nda kendi standını açarak katılım sağladı. Fuarda, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Uğur Kolsuz liderliğindeki bir heyet, ilin turistik değerlerini ve olanaklarını tanıttı. Afyonkarahisar’daki oteller ve turizm sektörü temsilcileri de bu etkinlikte yer alarak, iş dünyasının önemli temsilcileriyle ve ziyaretçilerle bir araya geldi.

Fuarda kurulan stand, bölgenin kültürel, doğal ve tarihi zenginliklerine dair bilgilerin paylaşılmasına ve gelecek dönemde yapılması planlanan iş birliklerinin temellerinin atılmasına ev sahipliği yaptı. Bu tip uluslararası organizasyonlar, Afyonkarahisar’ın turizm alanındaki tanıtımına ve ekonomik iş birliklerine büyük katkı sağlamaya devam ediyor.

#Afyonkarahisar #turizm #ITBBerlin #fuar #tanıtım #işbirliği #uluslararasıorganizasyon #ekonomi