-

Gözden kaçırmayın

Türkiye'nin Sınır Güvenliği ve Göç Yönetimi Konularında Çalışan Yetkili, Avustralya Büyükelçilik Göç ve Sınır Koruma Bölüm Başkatibi ile GörüştüTürkiye'nin Sınır Güvenliği ve Göç Yönetimi Konularında Çalışan Yetkili, Avustralya Büyükelçilik Göç ve Sınır Koruma Bölüm Başkatibi ile Görüştü

Balıkesir ili Ayvalık ilçesinde 14 Nisan 2024 tarihinde saat 05.50'de, Sahil Güvenlik Mobil Radarı (MORAD-12) tarafından lastik bot içerisinde düzensiz göçmenlerin olduğunun tespit edilmesi üzerine, Sahil Güvenlik Gemisi (TCSG-61) ve Sahil Güvenlik Botu (KB-115) görevlendirildi. Ekipler tarafından hareketli lastik bot durduruldu ve içerisindeki 17 düzensiz göçmen (beraberinde 25 çocuk) yakalandı.

#SahilGüvenlik #DüzensizGöçmen #Ayvalık #Balıkesir

Anlık bir olay, Balıkesir ili Ayvalık ilçesinde gerçekleşti. 14 Nisan 2024 tarihinde saat 05.50'de, Sahil Güvenlik Mobil Radarı (MORAD-12) tarafından lastik bot içerisinde düzensiz göçmenlerin olduğu tespit edildi. Bu durum üzerine Sahil Güvenlik Gemisi (TCSG-61) ve Sahil Güvenlik Botu (KB-115) görevlendirildi. Görevlendirilen ekipler harekete geçerek lastik botu durdurdu ve içerisindeki 17 düzensiz göçmen (25 çocuk da dahil) yakalandı.

#Ayvalık #Balıkesir #SahilGüvenlik #DüzensizGöçmen

Lastik bot içerisinde düzensiz göçmen taşıyan bir grup, Balıkesir ili Ayvalık ilçesi açıklarında tespit edildi. Sahil Güvenlik Mobil Radarı (MORAD-12) tarafından fark edilen bu durum üzerine Sahil Güvenlik Gemisi (TCSG-61) ve Sahil Güvenlik Botu (KB-115) görevlendirildi. Ekipler, hareketli lastik botu durdurarak içerisindeki 17 düzensiz göçmeni (25 çocuk da dahil) yakaladı.

#DüzensizGöçmen #SahilGüvenlik #Ayvalık #Balıkesir

Balıkesir ili Ayvalık ilçesi sahilinde, Sahil Güvenlik Mobil Radarı (MORAD-12) tarafından lastik bot içerisinde düzensiz göçmenlerin olduğu fark edildi. Durumun bildirilmesi üzerine harekete geçen Sahil Güvenlik Gemisi (TCSG-61) ve Sahil Güvenlik Botu (KB-115), lastik botu durdurdu ve içerisindeki 17 düzensiz göçmen (25 çocuk dahil) yakaladı.

#Ayvalık #Balıkesir #SahilGüvenlik #DüzensizGöçmen