-

Gözden kaçırmayın

Muhtarlar Derneği Başkanı ve Dinar Merkez Mahalle Muhtarları, Kaymakam Duru'yu ziyaret ettiMuhtarlar Derneği Başkanı ve Dinar Merkez Mahalle Muhtarları, Kaymakam Duru'yu ziyaret etti

Afyonkarahisar Valiliği, Ramazan Bayramı Resmi Bayramlaşma Töreni'ni Taş Medrese'de gerçekleştirdi. Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve protokol üyeleri törene katıldılar ve birbirleriyle bayramlaştılar. Tören sırasında konuşmalar yapılarak birlik ve beraberlik mesajları verildi. Tüm katılımcılara güzel bir bayram dileyen protokol üyeleri, Vali Yiğitbaşı önderliğinde katılımcılarla tek tek bayramlaşarak bayram dileklerini iletti.

Vali Yiğitbaşı, törende yaptığı konuşmada, manevi iklimin doya doya yaşandığı bir Ramazan ayını geride bıraktıklarını belirtti. Ayrıca tüm Müslümanların zulümden kurtulmalarını ve özgürlüklerine kavuşmalarını diledi. İnsanların birbirlerinden dua ve gönül alışverişi yapmaları gerektiğini vurgulayan Vali Yiğitbaşı, şehrin yöneticileri olarak şehrin kalkınması için birlikte çalışacaklarını ifade etti.

Bayramlaşma töreninin ardından Vali Yiğitbaşı ve protokol üyeleri, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ederek emniyet mensuplarına bayramlarını kutladı. Törende Vali Yiğitbaşı, emniyet personeline fedakarca görev yapmaları nedeniyle teşekkür etti ve iyi bayramlar diledi. Aynı şekilde Vali Yiğitbaşı ve protokol üyeleri, İl Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret ederek jandarma teşkilatına ve Mehmetçiklere de bayramlarını kutladı. Görev süreleri boyunca dua ve gönül almak için çabalayacaklarını belirten Vali Yiğitbaşı, bu bayramda özveriyle görev yapan teşkilata teşekkür etti ve güzel bir bayram diledi.