-

Gözden kaçırmayın

Muhtarlar Derneği Başkanı ve Dinar Merkez Mahalle Muhtarları, Kaymakam Duru'yu ziyaret ettiMuhtarlar Derneği Başkanı ve Dinar Merkez Mahalle Muhtarları, Kaymakam Duru'yu ziyaret etti

Afyonkarahisar Valiliği, bayram tatilinin güvenli ve huzurlu geçirilebilmesi için trafik güvenliği uyarıları yaptı.

Valilik, bayram sevincinin sevdiklerimizle birlikte yaşanması gerektiğini vurgulayarak, olası trafik kazalarının önüne geçmek amacıyla sürücülerin aşırı hıza dikkat etmelerini istedi.

Bayram ziyaretleri için yola çıkacak vatandaşlara yönelik kurallar hatırlatıldı. Cep telefonu kullanımının kazalara yol açabileceği ve bu nedenle direksiyon başında telefon kullanılmaması gerektiği uyarısı yapıldı.

Emniyet kemeri takmanın hayati önem taşıdığı vurgulanarak, kemerin sadece sürücü için değil, araçtaki tüm yolcular için zorunlu olduğu belirtildi.

Valilik, trafik kurallarına uyulmasının sadece kendi can güvenliği için değil, diğer insanların can güvenliği için de büyük önem taşıdığını vurgulayarak, kurallara uyulması halinde sevdiklerimize olan bağın güçleneceğini ve bayramın gerçek anlamda mutlu geçirileceğini ifade etti.

Herkesin huzur içinde bir bayram geçirmesi temennisinde bulunan Valilik, vatandaşlara iyi bayramlar diledi.

#Afyonkarahisar #Valilik #TrafikGüvenliği #BayramTatili #EmniyetKemeri